Csapatom

Enikő

Én olyan kislány voltam, aki hercegnő szeretett volna lenni. A gyönyörű ruha mellett mindig is feltűnt egy jókora konty, vagy fürtös csillogó haj zuhatag. Nos laza feltűzött kontyban, vagy akár kiengedett hullámos frizurában egy kicsit mindenki lehet hercegnő.

Öröm látni, amikor egy megalkotott alkalmi frizura micsoda mosolyra készteti a menyasszonyokat, örömanyákat, és mindenkit, aki jeles esemény alkalmából kér fel frizura keszítésre. Körül lengi és átjárja a jókedv minden egyes napomat amikor ezzel foglalkozhatok. A fodrász szakma egyik legnyitottabb, legkreatívabb részét fedi. Motivál, feltölt. Semmiért sem cserélném el ezt a szenvedélyt!

Dékány Márta Enikő

Dékány Márta Enikő

Hairstylist

Sánta Judit

Make-up Artist

Juju

Egy álmom vált valóra azzal, hogy Lola csapatába tartozhatok!
Már kislányként is vonzott a smink és a divat világa, azonban sokáig tartott mire el mertem hinni, hogy ez az én utam, ez az amit szívből szeretek csinálni. A szakma erős alapjait Pető Dettitől volt szerencsém megtanulni. Azóta több kiváló sminkes egyéni oktatásán vettem részt.

Szeretek új embereket megismerni és egy jót beszélgetni! Fantasztikus érzés, mikor a smink elkészül, a vendég pedig csillogó szemekkel nézi magát a tükörben – ehhez semmi sem fogható számomra.

Az iskola elvégzése után ismét egy új dologba fogtam bele: a menyasszonyi- és alkalmi frizurák készítésébe, ami szintén nagyon kedves a szívemnek, és amiben természetesen Lola a mentorom. Ha tetszenek a munkáim, stílusom és szimpatikus vagyok Neked, akkor keress bátran!