Csapatom

Jordán Kamilla Filoména

Hairstylist

Kamilla

Már kisiskolás koromban rájöttek a barátnőim, hogy bármikor előszeretettel készítek nekik frizurát, így gyakran nyílt alkalmam gyakorolni a fodrász mesterséget. Sokáig “ad hoc” jelleggel ajánlás útján készítettem alkalmi frizurákat esküvőkre, szalagavatókra és különleges alkalmakra, vagy akár bármi extrát a hétköznapokra.

2019  augusztusában kezdtem Lolával dologzni, akkor még a Szépségkert csapatában, ami szakmai szempontból nagy előrelépést jelenttett. Számomra a munkám kikapcsolódás. Nagy szeretettel várok mindenkit, aki alkalmi frizurára vágyik.

Vera

Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy fodrász lettem.
Számomra ez a szakma művészet, nincs két egyforma haj, vendég vagy munka, mindig szükség van a kreativitásomra.

Az alkalmi hajak és a fonások világában találtam meg igazán önmagam. Tudásomat ezen a területen szeretném jobban elmélyíteni. Munkáim során törekszem a tökéletességre és arra, hogy a vendég mindenképp elégedett legyen a végeredménnyel.

Lolával 2020 márciusa óta dolgozhatok együtt, boldog vagyok, hogy egy ilyen jókedvű, inspiráló csapat tagja lehetek.
Kiszállással, alkalmi haj készítésével, egyedi fonásokkal, hajvágással és hajfestéssel keress nyugodtan.

Stretitmann Veronika

Hairstylist

Mészáros Emese

Hairstylist

Mesi

A frizurakészítés szeretete nálam a gimiben kezdődött. Szerettem a barátnőim hajából alkotni valami egyedit. Külön kihívást jelentett, hogy egyazon fonást sose tudtam ugyanúgy elkészíteni, hiszen mindig a saját egyéni arcvonásokhoz kellett igazodnom.
Az első menyasszonyi frizura elkészítése közben fogalmazódott meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Ez egyben élmény és kikapcsolódás számomra.
Boldogsággal tölt el, mikor látom az emberek arcán az elégedettséget és örömöt az új frizurának köszönhetően. A Lolával való munka ezt az élményt adja nekem.

Keress bátran kiszállással, menyasszonyi frizurával, alkalmi frizurákkal kapcsolatban.

Debby

Mindig is imádtam kreatívkodni, és kerestem a szakmát, amiben ezt kiélhetem. A sminkelésre esett a választásom végül, és a New School of Makeupban, Páll Adrienn kezei alatt, minden csínját-bínját el is sajátíthattam. Több területbe is belekóstoltam, azonban semmi sem okoz olyan örömet, mint amikor egy boldog menyasszony arcát látom – van benne valami mesébe illő!

Hiszem, hogy minden nő szép, és a jó smink onnan ismerszik meg, hogy a viselője jól és magabiztosnak érzi magát benne! A sminkelés számomra a kreatív énem kiélése mellett azt is jelenti, hogy a minden nőben benne rejlő szépségre hívom fel a figyelmet, személyiségéhez hűen, kinek finomabb, kinek merészebb formában – a cél pedig minden esetben a Vendég elégedettsége.

Borbély Deborah

Make-up Artist

Okál Barbara

Make-up Artist

Bari

A Mask Sminkiskolában tettem szert sminkes ismereteimre, ahol Kristóf Ilus tartott idegenvezetést. Sok ágazaton kipróbálhattam magamat, fotózás, reklám- és klipforgatás, filmezés… ez egy soha véget nem érő szerelem, soha véget nem érő tanulással.

Vidám természetemből fakadóan könnyen teremtek kapcsolatot, így a vendégeim is könnyen feloldódhatnak. Nem szeretem a szabályokat (kivéve, ami a higiéniára vonatkozik), hiszen mindenki más, hogyan lehetne bárkit keretek közé szorítani? A sminkelésben pont azt szeretem, hogy akár egy pici változtatással is teljesen meg lehet újulni, és ha nem tetszik, lemossuk, jöhet a következő…
Ezen kívül szívesen teszek kirándulást a maszk készítések világában, ezek közül kedvenceim: sebek, kopaszítás, öregítés, átváltozás…