Csapat

Takács Lola hairstylist

Takács Lola

Owner, Salon manager, Hairstylist

Lola

Takács Lola vagyok, menyasszonyi frizura specialista. Sok éve foglalkozom kifejezetten esküvői frizurák készítésével, ami egy hatalmas szenvedély számomra. Szeretek alkotni, mindig egy újabb, különleges, megismételhetetlen eredményt létrehozni. Legfőbb célom, hogy a Menyasszonyok hatalmas, olykor könnyes mosollyal pillantsák meg a tükörben a végeredményt. Törekszem, hogy munkámmal maximálisan elégedettek legyenek esztétika, tartósság és kényelem szempontjából egyaránt. Várok minden kedves Menyasszonyt nagy szeretettel!

Lilla

13 évvel ezelőtt végeztem fodrászként a Tárnoki Fodrász iskolában. Drága Marika néninek köszönhetem a fodrászat iránti lelkesedésemet, akinél a gyakorlati időm nagy részét tölthettem.

2012-ben egy álomom vált valóra, mikor megnyitottam saját üzletemet, a Szépségkertet. Az üzletvezetés mellett fodrászként dolgoztam. Mikor megszületett a kisfiam, majd később a kislányom, és beütött a Covid, abbahagytam a fodrászatot és az üzletvezetést egy pár évre.

Közben tesóm, Lola menyasszonyi hajspecialista lett, saját üzletet nyitott Budapesten, megalkotta saját brandjét a Lolashair-t, es nem sokkal később közös vágyként létrehoztuk a Millarosat. Hálás vagyok, hogy most általa megtanulhatom a menyasszonyi es alkalmi frizurák művészetét, visszatérhetek az alkotás világába, amit nagyon szeretek.
Várlak szeretettel!

Sánta Judit

Make-up Artist

Juju

Egy álmom vált valóra azzal, hogy Lola csapatába tartozhatok!
Már kislányként is vonzott a smink és a divat világa, azonban sokáig tartott mire el mertem hinni, hogy ez az én utam, ez az amit szívből szeretek csinálni. A szakma erős alapjait Pető Dettitől volt szerencsém megtanulni. Azóta több kiváló sminkes egyéni oktatásán vettem részt.

Szeretek új embereket megismerni és egy jót beszélgetni! Fantasztikus érzés, mikor a smink elkészül, a vendég pedig csillogó szemekkel nézi magát a tükörben – ehhez semmi sem fogható számomra.

Az iskola elvégzése után ismét egy új dologba fogtam bele: a menyasszonyi- és alkalmi frizurák készítésébe, ami szintén nagyon kedves a szívemnek, és amiben természetesen Lola a mentorom. Ha tetszenek a munkáim, stílusom és szimpatikus vagyok Neked, akkor keress bátran!

Zsuzsi

Hatodikos voltam, amikor először elhagyta a számat ez a mondat: „Fodrász szeretnék lenni!” Ez nyilván tök viccesen hangozhatott egy olyan kislány szájából, aki akkor még fonni sem tudott. Azonban amikor az érettségi évében dönteni kellett, hogy mit szeretnék tovább tanulni kérdés nélkül a fodrász szakmára esett a választásom. El is végeztem egy 2 éves érettségi utáni képzést. Ez alatt a 2 év alatt rájöttem, hogy a szakmának melyik részén tudom kiélni a kreativitásomat. Ez volt a kontyolás művészete valamint az alkalmi frizurák készítése. Lolának köszönhetem, hogy elmélyíthettem a tudásomat a szakmámnak ezen a területén. Nagy megtiszteltetés és boldogság számomra, hogy a csapatát erősíthetem. Szeretettel várok minden szépülni vágyó leányzót/ hölgyet.

Dékány Márta Enikő hairstylist

Dékány Márta Enikő

Hairstylist

Enikő

Én olyan kislány voltam, aki hercegnő szeretett volna lenni. A gyönyörű ruha mellett mindig is feltűnt egy jókora konty, vagy fürtös csillogó haj zuhatag. Nos laza feltűzött kontyban, vagy akár kiengedett hullámos frizurában egy kicsit mindenki lehet hercegnő.

Öröm látni, amikor egy megalkotott alkalmi frizura micsoda mosolyra készteti a menyasszonyokat, örömanyákat, és mindenkit, aki jeles esemény alkalmából kér fel frizura keszítésre. Körül lengi és átjárja a jókedv minden egyes napomat amikor ezzel foglalkozhatok. A fodrász szakma egyik legnyitottabb, legkreatívabb részét fedi. Motivál, feltölt. Semmiért sem cserélném el ezt a szenvedélyt!